Aventura in Vietnam – Ep.2 – Cazare la 9 USD !

37
57Ep.2 – Cazare la 9 USD !

Am ajuns in Ben Tre, prima mea destinatie din Delta Mekongului.Am facut acest video separat pentru ca am vrut sa vedeti, “nederanjati” de alte detalii, exact cum arata o camera dintr-un guesthouse din provincie.
Episodul 3 va veni in curand !

Enjoy 🙂 !

Episodul 1 :

Subscribe to :

Instagram :

Pagina de FB:

Filmat cu : SONY a6000 –

Nguồn: https://tongcucthuevietnam.com

Xem thêm bài viết khác: https://tongcucthuevietnam.com/ty-gia

37 COMMENTS

 1. Pai ai stat intr-o troaca, cam la 50 de lei gasesti si la noi asa ceva dar nu in cele mai mari orase. :)) Depinde de anumite tari din Asia, referitor la curatenia de pe strada. Si eu ma cazam aici daca nu aveam ce face, insa baia arata si mai rau.

 2. Prima idee pe care am avuto când am vazut prima camera a fost ca nu e chiar foarte safe si coincidenta ai schimbat camera !

 3. Dupa cum ai specificat in video tu esti singurul care face asta din Romania , sunt perfect de acrod cu tine dar daca iei decizia sa treci pe limba engleza care mai este farmecul acestui canal? Foarte multi straini fac asta deja , crede-ma acesti aproape 30k de abonati se uita la tine pentru ca TU faci asta in romana noi pentru asta apreciem canalul tau.Asa ca te rog sa pastezi limba romana.Te salut 🙂

 4. FAC PARIU CATALINE CA TU DACA TE DUCI DE EXEMPLU LA PRO TV SAU ANTENA 1 SAU KANL D TU TE POTI ANGAJA CA VEDETA DE PREZENTATOR PE SALARIU DE 3000-5000€

 5. Foarte fain cătălin 😍 sper sa te distrezi si sper sa fie ceva frumos pentru tine ! 👋🏻 Ar fi fain sa faci video mai lungi … dar oricum sunt faine si asa ! 👍🏻 multă bafta in continuare astept noul video 🍷👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

 6. Andrei am văzut pe un canal care se numea iubiri secrete 8 că a fost acum 4 săptămâni pus ceva cu sezonul 8 e adevărat ceva???

 7. Cătă cat mai stai in Vietnam si pe ce data pleci spre Anglia sau Norvegia ? Apropo prima țara din 2017 pe care vrei s o vizitezi care ar fii ?

 8. Cat de troll a fost tipu cu cazarea :)) cand a pus mana la cap a fost ceva gen "Stai sa procesez":)) "wi-fi?" :)) prea tare.

 9. Man , sincer ,fara nici o modestie faci niste vloguri geniale !!! , Iar pentru asta meritii la video-ul asta 3000 de Like-uri :))
  Violatii butonul de Like !!! 😀

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here